Keresés
Close this search box.

Gyorskölcsön? Igényeld olnile!

Van aki gyorskölcsönnek, van, aki gyorshitelnek hívja, de mindkét elnevezés ugyanazt a szabadon felhasználható, ingatlanfedezet nélkül igényelhető, rendkívül népszerű hitelterméket jelenti. Egy olyan a személyi kölcsönök csoportjába tartozó hitelt, ami sok mindenben hasonlít, de sok mindenben különbözik is a személyi kölcsöntől.   A különbségekre és a feltételeire érdemes külön figyelmet fordítanod, mert ez kardinális kérdéssé válhat a THM, és a visszafizetendő összeg kapcsán.

A gyorskölcsön igénylése online a legkényelmesebb

Nincs is annál jobb, mint amikor az ügyes-bajos banki ügyeket nyugodt körülmények mellett, otthonról intézheted: nem kell sorban állnod, nem vagy időhöz kötve,  részletesen megnézheted a bankok ajánlatait, áttanulmányozhatod a szerződéseket. Az online gyorskölcsön feltételei általában kedvezőbbek a hagyományos igénylésű hitelek feltételeinél, gyors, egyszerű, kényelmes.

Ha a hiteligénylés online formáját választod, akkor modern, innovatív módon vehetsz fel hitelt. Online történik a gyorshitel kiválasztása, az adataid megadása, a szükséges dokumentumok benyújtása. Az online hitelfelvétel komfortos, hatékony és gyors megoldás, hiszen a hitelfelvételhez nincs szükség  személyes találkozásra a banki ügyintézővel. Ráadásul a pénzintézetek többsége ebben az esetben még a folyósítási jutalékot is elengedi, illetve a kamat is alacsonyabb lehet.

A gyorskölcsön online igénylése egyszerű

Nem kell aggódnod: a hiteligénylési folyamat gyors, érthető,  könnyen követhető, csak a megfelelő technikai háttére – egy számítógépre és internet kapcsolatra lesz szükséged.  Az online hiteligénylés a kiválasztott bank weboldalán történik.  Az adatok egyeztetése és a rövid előbírálat után a bank rendelkezésére kell bocsátani a bank által kért dokumentumokat. A folyamat részét képezheti egy videós azonosítás is, amelynek során a bank arról győződik meg, hogy valóban te vagy az aki a kölcsönt igényli. A dokumentumok beérkezése után a hitelbírálat következik, ami akár néhány perc alatt is megtörténhet. Ha pozitív a döntés, akkor már utalják is a számodra az igényelt összeget. És még csak az ajtón sem kellett tenned a lábad otthonról.

Milyen feltételei vannak a gyorskölcsön online igénylésének?

A gyorskölcsön online igényléséhez:

 • rendelkezned kell bankszámlával – ha nincs, akkor számlát kell nyitnod
 • Magyarországon élő, nagykorú, magyar állampolgárnak kell lenned
 • munkahellyel és jövedelemmel kell rendelkezned

Az adott pénzintézet meghatározza, hogy milyen nagyságrendben lehet online gyorskölcsönt igényelni, ahogy azt is megszabhatja, hogy milyen hosszú lehet a futamidő.  Mivel ebben a bankoknak eltérő a hitelezési gyakorlata, az igénylés előtt érdemes tájékozódnod a konkrét feltételekről.

A gyorskölcsön online igényléséhez:

 • rendelkezned kell bankszámlával – ha nincs, akkor számlát kell nyitnod
 • Magyarországon élő, nagykorú, magyar állampolgárnak kell lenned
 • munkahellyel és jövedelemmel kell rendelkezned

Milyen előnyei vannak a gyorskölcsön online igénylésének?

A gyorskölcsön online igénylése:

 • kényelmes – akkor foghatsz hozzá az igényléshez, amikor neked a legalkalmasabb
 • gyorsan juthatsz pénzhez – ha minden rendben van, akár órákon belül is jóváírthatják a számládon az igényelt összeget
 • egyszerű – nem kell hozzá ingatlanfedezet
 • nem kell bankba menni, sorban állni, személyeskedni
 • gyakran kamat és díj kedvezménnyel jár

A gyorskölcsön könnyen át tud lendíteni az átmeneti pénz problémákon, anélkül, hogy nagyon eladósodnál miatta. Mivel rövid a futamideje, nem kell évekig a válladon cipelni az adóssággal járó terheket. Célszerű azonban tényleg csak annyi pénzt igényelni, amire valóban szükséged van.

Megosztás

További cikkeink

Írj nekünk